Θερμά συγχαρητήρια στους τέσσερις νέους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που “επάξια προήχθησαν κατά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών έτους 2017”, απευθύνουν το Δ.Σ. και τα μέλη της  Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα:

  • στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο Αναστάσιος Δραγουδάκης (Πρόεδρος της ΕΑΑΜΘ και Γ΄Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ), που υπηρετεί στο Επιτελείο της Δ.Α. Δράμας.
  • στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο Κων/νος Σιμούδης που υπηρετεί στο Επιτελείο της Δ.Α. Καβάλας.
  • στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο Νεκτάριος Ορφανίδης που υπηρετεί στο Επιτελείο της Δ.Α. Ξάνθης.
  • στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής προήχθη σε Αστυνομική Υποδιευθύντρια η Ιωάννα Ντικούδη.

“Ευχόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στα νέα τους βαθμολογικά καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την προθυμία μας για μια εποικοδομητική  συνεργασία με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής και την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες”, αναφέρει στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή της η ΕΑΑΜ-Θ.