Ένας ακόμη στόχος της ομάδας εθελοντών «ΠΛΑΤΕΙΑ» Κομοτηνής, επιτεύχθηκε.

Μετά από σχετική παράκληση του Ιατρείου των Φυλακών Κομοτηνής, η ομάδα κινητοποιήθηκε, και με τη συμβολή πολιτών συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια και κατάφερε έτσι να προσφέρει στο σωφρονιστικό κατάστημα ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Στην προσπάθεια συνέδραμαν παραδειγματικά με εκατοντάδες καπάκια, και οι υπάλληλοι του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Νομικών Προσώπων Κομοτηνής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

Στο ευχαριστήριο του καταστήματος κράτησης, αναφέρεται:

«Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από όλους μας.

Η Διεύθυνση, το προσωπικό, οι κρατούμενοι του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής, αλλά κυρίως το Ιατρείο της φυλακής, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη γενναιόδωρη προσφορά σας.

Η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για προσφορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για την κάλυψη των αναγκών των κρατουμένων μας, υπήρξε πράγματι συγκινητική.

Σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε τους δύσκολους αυτούς καιρούς, βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Θα ήμασταν υπερήφανοι εάν θα μπορούσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε στις δράσεις σας.

Με τιμή

Το Ιατρείο του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής».

Σε ανακοίνωσή της η «ΠΛΑΤΕΙΑ» σημειώνει:

«Η «ΠΛΑΤΕΙΑ» για άλλη μία φορά, με τη βοήθεια των μελών, των εθελοντών της, των φίλων, των ομάδων αλλά και τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Λουκά Καβάλας, κατάφερε ξανά να συλλέξει πλαστικά καπάκια για την προμήθεια ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για τις φυλακές Κομοτηνής, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασθενών κρατουμένων. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας για την προσπάθεια αυτή!».