Απαριθμώντας μια σειρά από ευεργετικά μέτρα και θετικές αποφάσεις της παρούσας κυβέρνησης, απάντησε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταμάτης Σακελλίων στα όσα είπε η βουλευτής Α΄ Αθηνών και τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης της ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψή της στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σακελλίων αναφέρει:

“Η κ. Μπακογιάννη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κομοτηνή δήλωσε ότι όσα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ψέμα, και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ΝΔ. Είναι προφανές ότι η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι απευθύνεται σε αμνήμονες. Θα περιμέναμε αρχικά να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες γιατί μαζί με το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν τη χώρα.
Θα έπρεπε να ρωτήσει τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος αν συμφωνούν με αυτά που λέει. Θα έπρεπε να ρωτήσει επίσης τους δικαιούχους του ΚΕΑ αν αυτοί θα την ακολουθήσουν. Μάλλον θα απογοητευτεί. Γιατί αυτοί και άλλοι πολλοί δεν έχουν διάθεση να οδηγήσουν τους εαυτούς τους σε έναν νέο Εφιάλτη.
Οι ένοχοι του εγκλήματος της χρεοκοπίας της χώρας έχουν ονοματεπώνυμο και ο λαός τους γνωρίζει. Γνωρίζει επίσης και ποιοι προσπαθούν να βγάλουν τη χώρα από την τραγωδία, και θα το καταφέρουν τον Αύγουστο του 2018.
Αλλά, κυρία Μπακογιάννη, δεν μας είπατε τίποτε για τα Panama Papers και για τα Paradise Papers που εμπλέκονται και άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου έστω και εξ αγχιστείας. Δεν ξέρω επίσης αν βρήκατε τον χρόνο να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Αυτό που παραδώσατε χωρίς προσωπικό. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Συν τοις άλλοις θα γίνει και νέο Νοσοκομείο στην πόλη, αυτό εσείς δεν κάνατε. Δεν ξέρω αν πληροφορηθήκατε ότι οι εκπαιδευτικοί της τεχνικής εκπαίδευσης, αυτούς που είχατε απολύσει, δουλεύουν πάλι. Δεν ξέρω αν μάθατε πως τα διόδια που μας κληροδοτήσατε στον νομό, δεν θα επιβαρύνουν τους μόνιμους κατοίκους. Δεν ξέρω αλήθεια επίσης αν μάθατε ότι λύσαμε και το πρόβλημα της σαρίας. Αυτό που εσείς ούτε καν το αγγίζατε. Δεν ξέρω επίσης αν μάθατε ότι θα συνδεθούν με το φυσικό αέριο οι έξι πόλεις της Θράκης. Αυτό αλήθεια εσείς γιατί δεν το κάνατε; Ποιος σας εμπόδισε;
Δεν θα ήθελα να σας στενοχωρήσω, αλλά οφείλω να σας πω ότι το όνειρο των λίγων που μετέρχονται κάθε μέσο για να επιστρέψουν στην κυβέρνηση, δεν θα γίνει ο εφιάλτης των πολλών, δηλαδή του λαού. Γιατί ο λαός και μνήμη έχει και κρίση“.