Σχολιάζοντας και απαντώντας ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Σακελλίων, δηλώσεις του υποψήφιου για την προεδρία της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της ΝΔ, Μιχάλη Κακουλίδη, τονίζει:

«Διάβασα με ενδιαφέρον ομολογώ τη δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ Μιχάλη Κακουλίδη για τη μη κυβερνησιμότητα των βουλευτών της Ροδόπης. Εικάζω ότι θέλει να πει πως η περιοχή μας δεν έχει υπουργό στην κυβέρνηση.

Να του θυμίσω απλώς ότι το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν υπουργούς από τη Ροδόπη, δεν απέτρεψε τη χρεοκοπία της χώρας.

Να του επισημάνω επίσης πως ανεξαρτήτως της γεωγραφικής σύνθεσης της κυβέρνησης, αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει σε λίγους μήνες τη χώρα από τα μνημόνια που εσείς μας βάλατε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θεωρώ πως αυτού του είδους η αντιπολίτευση βοηθά τον τόπο.

Για να μην ανησυχεί όμως ο κ. Κακουλίδης, σπεύδω να τον ενημερώσω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν αόκνως για την περιοχή όπως άλλωστε και το κόμμα.

Γιατί η αριστερά δεν έχει στην πολιτική λογική της τον “κολλητό υπουργό”. Τρανότερο παράδειγμα αυτής της διαφορετικής λογικής, είναι το νέο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Ο Ανδρέας Ξανθός, υπουργός Υγείας, είναι βουλευτής Ρεθύμνου, αλλά το νοσοκομείο θα γίνει στην Κομοτηνή. Μπορεί να μας πει ο κ. Κακουλίδης γιατί οι δικοί του  Ροδοπίτες Υπουργοί, δεν το κατάφεραν;».