Σε διαδικτυακό του σχόλιο για τη συμπλήρωση τριών από ετών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ο Συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Ροδόπη, Σταμάτης Σακελλίων, ανέφερε:

“Όσοι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τα τρία διακυβέρνησης, ίσως έχουν δίκιο…

Ίσως προτιμούν τις απολύσεις στο δημόσιο, τους ανασφάλιστους να μην έχουν παροχές υγείας, τις μίζες να ανθούν, το ΚΕΕΛΠΝΟ να τραβήξει πάλι τον δρόμο της δόξας του Άδωνη και των λοιπών, οι συντάξεις να φτάσουν στα 300 ευρώ, τα ασφαλιστικά ταμεία να είναι χρεωμένα, το κοινωνικό μέρισμα να πηγαίνει στους κατοίκους των βορείων προαστίων, τα σχολεία να μην έχουν πετρέλαιο, τα γεύματα στα σχολεία για τα παιδιά να γίνονται γκαλά στη “Μεγάλη Βρετανία”, οι διεμφυλικοί να μην έχουν δικαιώματα, οι αγρότες να μην έχουν αφορολόγητο αλλά να πληρώνουν από το πρώτο ευρώ και να φορολογούνται και οι επιδοτήσεις τους, σχολεία να κλείνουν και νοσοκομεία να γίνονται αποθήκες, και να επικρατήσουν οι “άριστοι”.

Για το “Μακεδονικό”, ίσως προτιμούν την ονομασία “Μακεδονία” σκέτο, όπως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, και το αεροδρόμιο των Σκοπίων να ονομάζεται “Μέγας Αλέξανδρος” και όχι “Κίρο Γκλιγκόρωφ”.

Ίσως ακόμη να προτιμούν να επιστρέψουν την αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων και 260.000.000 ευρώ, αλλά και να ξαναγυρίσουμε στις 65.000 θέσεις για τους παιδικούς σταθμούς και όχι στις 110.000 που είναι τώρα, και το ΣΕΠΕ πάλι να κάνει τον τροχονόμο στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των εργαζομένων και βεβαίως να μην έρθουν το καλοκαίρι οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Ίσως επίσης προτιμούν να ακυρωθεί η διαδικασία για τα ηλεκτρονικά-αναλογικά διόδια, να πληρώνουν οι άνεργοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, να μη μειωθεί κατά 50% το κόστος μεταφοράς στα νησιά.

Ίσως προτιμούν να αναλάβει κυβερνήτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να θυμηθούν τις καλές μέρες του 2010 μέχρι το 2015, γιατί ως γνωστόν “την Ελλάδα την χρεοκόπησε ο Τσίπρας και οι αλήτες που κατέλαβαν το Μαξίμου”.

Όσοι δε του δημοσίου επιθυμούν για κυβερνήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν θα έρθει η στιγμή του κοψίματος του μισθού τους και της διαθεσιμότητας, θα ζητήσουν ίσως βοήθεια γιατί με πόνο ψυχής θα τους απολύει “ο δικός τους άνθρωπος”.

Και ίσως επιπλέον να γυρίσουν τα χρήματα και στους καναλάρχες γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν σε κανόνες και έβαλαν για πρώτη φορά το χέρι στην τσέπη για να πάρουν άδειες.

Είναι και άλλα πολλά αλλά να μην καταχραστώ την υπομονή σας.

Ο λαός ξέρει και καταλαβαίνει. Στις επόμενες εκλογές είναι γνωστό ποιο κόμμα θα περάσει μαύρη νύχτα. Αλλά επειδή είμαι διακριτικός αναφέρω μόνο τα αρχικά του: Ν.Δ.”.