«Για εμάς στο «Ποτάμι», ο κοινωνικός πλούτος και η απασχόληση μπορούν να αναπτυχθούν κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα. Επιδιώκουμε την αποφασιστική προώθηση της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση των θέσεων εργασίας».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του «Ποταμιού» Σταμάτης Κουρούδης, κατά την επίσκεψή του στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

Στα «Εκκοκκιστήρια Ακκάς», στα πρότυπα «Κλωστήρια Θράκης», στην «Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης» με τη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, και στο Τυροκομείο «Ίσμαρος», ο κ. Κουρούδης άκουσε και συνομίλησε για τα ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τον δευτερογενή τομέα στην περιοχή.

BIPE3

Ο ίδιος εστίασε στην ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην παραγωγή προϊόντων που είναι διεθνώς εμπορεύσιμα. «Πρέπει να δοθούν εγγυήσεις για εξαγωγές και κίνητρα για καινοτόμες επιχειρήσεις εξαγωγικού χαρακτήρα. Να γίνει εθνικός στόχος η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε αυτούς τους κλάδους, σε υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις», υπογράμμισε, ο κ. Κουρούδης.

BIPE4 BIPE2