Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το Ποτάμι Σταμάτης Κουρούδης, συζήτησε με γυναίκες κάθε ηλικίας, στη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία εξελίχθηκε σε ευχάριστο και θερμό κλίμα και είχε μαζική συμμετοχή.

ΚΟΥΡΓΥ 2«Το Ποτάμι είναι εδώ για να επιβάλει το νέο ήθος στην πολιτική. Νέα πρόσωπα δίνουμε τη μάχη  για να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα και τον τόπο μας. Άνθρωποι που έχουν πετύχει στη ζωή τους, που έχουν αποτελέσματα, και μπορούν με αυτά τα διπλώματα ζωής να σταθούν οδηγοί σε μια νέα πορεία», ανέφερε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υποψηφιότητά του.  «Δεν μπορούμε να αφήσουμε την πολιτική στα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Σε αυτούς  που έχουν βγει μόνο από τα κόμματα. Όχι γιατί κατ’ ανάγκη είναι κακοί ή έχουν κακές προθέσεις. Αλλά γιατί στις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δεν μπορούν να δώσουν λύσεις», πρόσθεσε.

ΚΟΥΡΓΥ 5Ο κ. Κουρούδης τόνισε ότι το Ποτάμι έχει σημαντική δυναμική στη Ροδόπη, η οποία θα μετατραπεί σε πολιτική προσφοράς για τον τόπο, την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, συζήτησε και παρουσίασε τις προτεραιότητες του κινήματος και τις θέσεις του, για την οικονομία, την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία.

“Το Ποτάμι επιδιώκει να αλλάξει την Ελλάδα”

«Η χώρα μας μπορεί σύντομα να γίνει μια ανοιχτή κοινωνία, χωρίς πελατειακό κράτος, χωρίς ανισότητες, ισχυρό κράτος δικαίου και εξωστρεφή οικονομία. Χρειάζεται μεθοδική προετοιμασία, συντονισμός, μακροπρόθεσμος προγραμματισμός, συναίνεση αλλά και θάρρος, κάτι στο οποίο όλα τα παλιά κόμματα απέτυχαν. Το κράτος θα έχει τις βασικές υπηρεσίες δικαιοσύνης, παιδείας, υγείας και ασφάλειας. Με τις μεγάλες δημόσιες επενδύσεις φροντίζει την ισόρροπη ανάπτυξη της χώρας. Ο κοινωνικός πλούτος και η απασχόληση θα παραχθούν κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας. Ο ρόλος του κράτους δεν είναι να υποκαταστήσει την ιδιωτική οικονομία αλλά να δημιουργεί τις προϋποθέσεις που επιτρέπουν στην επιχειρηματικότητα να ανθίσει, χωρίς στρεβλώσεις».

ΚΟΥΡΓΥ 3“Η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της Ροδόπης είναι η ρεαλιστική διέξοδος”

«Τα ζητήματα που απασχολούν τη Ροδόπη, εστιάζονται στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική προστασία. Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Χρειάζεται να ξεκινήσει η παραγωγή με άμεσα βήματα, για να συγκρατήσουμε τους νέους που εγκαταλείπουν την περιοχή. Για να στηριχθούν οι φτωχές και αδύναμες οικογένειες. Θέλουμε ένα  κοινωνικό πρόγραμμα που θα επουλώσει τις πληγές της κοινωνίας, θα υποστηρίξει όπως πρέπει ειδικές κοινωνικές ομάδες. Να αναπτυχθεί ο παραγόμενος πλούτος για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Ο αγροτικός τομέας μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Η μεταποίηση, ο τουρισμός, η αξιοποίηση της γεωγραφικής μας θέσης, είναι βασικές κατευθύνσεις στις οποίες εστιάζουμε. Είδαμε λύσεις με τους αγρότες, τους παραγωγικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Εξειδικευμένες προτάσεις στη βάση των τοπικών αναγκών που μπορούν να προχωρήσουν άμεσα».