Τη θλίψη του για την απόσυρση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League, εξέφρασε με δήλωσή του ο εκ των αρχηγών του Στέλιος Ηλιάδης, πλέκοντας το εγκώμιο του μεγαλομετόχου Τάσου Καραολάνη, υποστηρίζοντας πως «χωρίς τη δική του παρουσία ο Πανθρακικός δεν θα ήταν αυτός που γνωρίσαμε».

Παράλληλα καταθέτει την πεποίθησή του ότι ο σύλλογος «θα επανέλθει αργά ή γρήγορα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Ακόμη, ειδική μνεία κάνει στον γενικό αρχηγό της ομάδας Χάρη Μαυρομάτη, τονίζοντας το συνεχές ενδιαφέρον του για τα θέματα των παικτών.

Αναλυτικά η δήλωση του Στ. Ηλιάδη:

«Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις μια ομάδα, έπειτα από σπουδαίες στιγμές, επιτυχίες, και μια μεγάλη διαδρομή στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, να φτάνει σε αυτό το σημείο…

Προσωπικά, φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού από τον Ιανουάριο του 2015, αισθάνομαι σα να έχω χάσει μια δική μου οικογένεια. Τόσο εγώ όσο και άλλα παιδιά, αγαπήσαμε πολύ αυτή την ομάδα και την πόλη, όπως μας αγάπησαν κι αυτές.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανθρακικό, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα, το προσωπικό του συλλόγου και τους φιλάθλους.

Ειδική μνεία όμως, θα ήθελα να κάνω στον μεγαλομέτοχο κ. Τάσο Καραολάνη, για τον οποίο ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι έκανε τεράστιες θυσίες για τον Πανθρακικό, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στην ομάδα, και χωρίς τη δική του παρουσία ο Πανθρακικός δεν θα ήταν αυτός που γνωρίσαμε.

Ξεχωριστά θα ήθελα να αναφερθώ και στον γενικό αρχηγό κ. Χάρη Μαυρομάτη, που πάντοτε ήταν δίπλα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και φρόντιζε η καθημερινότητά μας να είναι η καλύτερη δυνατή.

Παρ’ όλη τη στενοχώρια, νιώθω ότι πάντα στην Κομοτηνή θα έχω κάποιους «δικούς» μου ανθρώπους, και ειλικρινά εύχομαι, υπό άλλες συνθήκες, οι «δρόμοι» μας στο μέλλον να συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουμε αυτό που μένει τώρα στη μέση.

Ο Πανθρακικός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα επανέλθει αργά ή γρήγορα εκεί που αξίζει να βρίσκεται!».