Την Παρασκευή στον ΟΛΘ η προφορική πλειοδοτική δημοπρασία

Σε δημοπρασία, με πολύ χαμηλές τιμές εκκίνησης, βγαίνουν την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, 15 επιβατηγά αυτοκίνητα και 2 φορτηγά, τα οποία βρίσκονται στην αποθήκη του Τελωνείου Κομοτηνής.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα σε αίθουσα της Αποθήκης Δ΄ του Ο.Λ.Θ, ενώ θα περιλαμβάνει ακόμη τη δημοπράτηση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για κυκλοφορία, οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5tn και Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, Άρτας, Καστοριάς, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Σερρών, Ορεστιάδας, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, καθώς και Οχήματων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5 tn διαφόρων Δήμων και Υπηρεσιών.

Οι τιμές εκκίνησης ξεκινούν ακόμη και από τα 150 ευρώ. Ειδικά για τα οχήματα του Τελωνείου Κομοτηνής, η κατώτερη τιμή εκκίνησης ανέρχεται σε μόλις 200 ευρώ και η μεγαλύτερη στα 36.000 ευρώ, ως ακολούθως:

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη δημοπρασία, καθώς και τα οχήματα που θα δημοπρατηθούν, ΕΔΩ.