Στο «Σισαμόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής επέλεξε να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη για το 2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.

Συνοδευόμενος από τον Διοικητή του ιδρύματος κ. Γιώργο Φιλιππίδη, επισκέφθηκε τις κλινικές του νοσοκομείου, συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό εξαίροντας το «σπουδαίο έργο» που με ευσυνειδησία, φιλότιμο και αυταπάρνηση παράγουν, ενώ στους νοσηλευόμενους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και καλή χρονιά με υγεία.

«Εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του, και σε όσους νοσηλεύονται, γρήγορα να πάρουν εξιτήριο και να έχουν μια όσο γίνεται καλύτερη χρονιά», ανέφερε ο κ. Τσαλικίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης ενημέρωσε τον κ. Τσαλικίδη για τις προσλήψεις που έχουν δρομολογηθεί από την κεντρική διοίκηση, και ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε: «Η ενίσχυση του νοσοκομείου Κομοτηνής με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή συνιστά πάγιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας, και οφείλει να αποτελεί διαρκές ζητούμενο των θεσμικών εκπροσώπων της, παράλληλα με τη διεκδίκηση μιας νέας μονάδας που θα καλύψει επαρκέστερα τις ιδιαίτερες ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων του νομού μας. Θέλω να πιστεύω ότι το 2017, με αιχμή του δόρατος την ενότητα των τοπικών φορέων και των συμπολιτών μας, θα υπάρξουν ευοίωνες συνθήκες».