Την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ δεν την έκρυψε ποτέ. Ούτε άλλωστε και για τον σύλλογο της πόλης, κάτι που το απέδειξε για μια ακόμη φορά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, καλωσόρισε με χαρά στο γραφείο του αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. του σωματείου σε μια εθιμοτυπική αλλά και ουσίας συνάντηση.

ΕΘΝΙΚΟΣΟ Μητροπολίτης άκουσε τις σκέψεις και τους στόχους της νέας προσπάθειας της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού, δια στόματος του προέδρου του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Στέλλα Καζακίδου.

Παράλληλα έγινε κάτοχος κάρτας διαρκείας “gold” καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, συμβάλλοντας έμπρακτα στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Ο κ. Ανθιμος εξέφρασε προς τους ανθρώπους της νέας διοίκησης τις ευχές του για καλή επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενος στήριξη με τις δυνάμεις που διαθέτει.

Ο Ιεράρχης βρίσκεται σταθερά στο πλευρό και των νεαρών αθλητών του βόλεϊ από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού, ενώ είναι και επίτιμο μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.