Στο παραλιακό μέτωπο του νομού η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ροδόπης

Εφοδιασμένη και με νέο εξοπλισμό.
ΚΑΜ

Στο παραλιακό μέτωπο του νομού, θα περιπολεί από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 26/5, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια της ΚΑΜ Ροδόπης, αφορούν την παραλιακή ζώνη Φαναρίου – Αρωγής -Μέσης – Γλυφάδας – Ξυλαγανής – Μαρώνειας – Aγίου Χαραλάμπους – Πλατανίτη.

Εν τω μεταξύ, και ενόψει της θερινής περιόδου το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εφοδίασε τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες με τεχνολογικό εξοπλισμό αποσκοπώντας στην αναβάθμιση του ρόλου και της αποστολής τους και συνεπακόλουθα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., και  περιλαμβάνει τη διάθεση τερματικών χειρός (PDAs) και Mobile Broadband USB sticks. Ειδικότερα διατέθηκαν 25 Mobile Broadband USB sticks με τα οποία καθίσταται εφικτή η σύνδεση του μηχανογραφικού εξοπλισμού των ΚΑΜ με το δίκτυο Police on Line (POL) σε όλη την επικράτεια, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πολιτών και οι ταχύτητες διεκπεραίωσης των αιτημάτων τους. Συγχρόνως αναβαθμίζεται το επιχειρησιακό έργο των ΚΑΜ μέσω της διασύνδεσής τους με υπηρεσιακές εφαρμογές που βελτιώνουν την ετοιμότητα και την ανταπόκριση τους στα θέματα αρμοδιότητάς τους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood