Το εισιτήριό του για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα JU-JITSU, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, στις 17-19 Μαρτίου, εξασφάλισε ο Κομοτηναίος αθλητής του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ, Νίκος Ζουγανέας, καθώς με τη διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 20-21 Ιανουαρίου στην Αθήνα, στην κατηγορία -18 ετών, +81 κιλών, προκρίθηκε στην Εθνική Ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανελλήνια πρωταθλήματα διεξάγονται σε συνθήκες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με σκληρό ανταγωνισμό και πολυπληθείς κατηγορίες. Από τα αποτελέσματά τους κρίνονται οι προκρίσεις στην Εθνική Ομάδα καθώς και οι συμμετοχές στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με τη στήριξη και την καθοδήγηση της προπονήτριάς του Δήμητρας Μουσχάκη Δήμητρας (5 DAN JU-JITSU), ο νεαρός αθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα αγωνιστεί στις κατηγορίες -18 και -21 ετών.

«Η συμμετοχή και μόνο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, και η εμπειρία του να διαγωνίζεσαι με αθλητές άλλων χωρών είναι συγκλονιστική» δηλώνει ο ίδιος.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του συλλόγου του, τον συγχαίρει για την πρόκριση και του εύχεται καλή επιτυχία στην αθλητική πορεία του.