Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι δύο δικέφαλοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος (πέρυσι στο Πανθεσσαλικό ήταν οι ασπρόμαυροι που σήκωσαν το τρόπαιο επικρατώντας με 2-1).

Ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την παρουσίαστις κερκίδες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  οπαδών και των δύο φιναλίστ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος, και Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Μetropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, είπε:

Για το γήπεδο: «Σύμφωνα με την προκήρυξη αλλαγή έδρας μπορεί να γίνει μόνο μετά από πρόταση της Επιτροπής. Εμείς εδώ και καιρό ρωτήσαμε τη διοίκηση της ΕΠΟ και ο κ. Γραμμένος μας απάντησε ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ ανεξαρτήτως φιναλίστ».

Για την παρουσία φιλάθλων: «Δεν υπάρχει θέμα ο τελικός να γίνει χωρίς οπαδούς. Ποτέ δεν ήταν πολιτική της Ομοσπονδίας η διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές. Αν γίνει παρέμβαση άνωθεν είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να προκαταβάλλω αν ο υφυπουργός πάρει κάποια άλλη απόφαση».