Στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων, συμμετέχει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, κ. Ανέστης Βαφειάδης, μετά τις τελευταίες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα κατά την 19η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Οργάνου.

Ο κ. Βαφειάδης, μέσα από ένα εκλεκτορικό σώμα αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα, εξελέγη ως ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και παίρνει τη σκυτάλη από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αργύρη Αργυρόπουλο ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΠΟΕΣΕ.

Σε δήλωσή του ο κ. Βαφειάδης, αναφέρει: «Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους εστιάτορες, τόσο από τη Ροδόπη όσο και πανελλαδικά, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και που με εξέλεξαν στο Δ.Σ. του πανελλαδικού οργάνου μας, την ΠΟΕΣΕ. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιός τους, και με τη βοήθεια ειδικά των τοπικών συναδέλφων, να προασπίσουμε κατά το δυνατό τα συμφέροντά μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε».