Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΣΕ), ως εκπρόσωπος της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ), αλλά και του Διοικητικού της Συμβουλίου του οποίου είναι μέλος, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Παναγιώτης Καραφύλλης.

Ο κ. Καραφύλλης είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΣΕ κ. Νίκο Παπαδόδημα, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς και αντάλλαξε απόψεις και ιδέες για θέματα που αφορούν το κυνήγι στην Ελλάδα και στη Θράκη ειδικότερα.

Στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις διαπραγματεύσεις με κρατικούς φορείς για τις εξελίξεις στο κυνήγι, και για τα οποία αναμένονται ανακοινώσιμες εξελίξεις.

«Τα θέματα που αφορούν το κυνήγι στη χώρα μας είναι πολλά. Η παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων έχει τη δική της αξία καθώς η περιοχή μας έχει ιδιαιτερότητες. Παρακολουθούμε τα ζητήματα με σεβασμό στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Ο κυνηγετικός σύλλογος Κομοτηνής λειτουργεί με υπευθυνότητα και σοβαρότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καραφύλλης, ενόψει και της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Κ.Σ. Κομοτηνής στις 26 Ιουνίου (ώρα 9 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, Αγχιάλου 2, δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο), με θέματα:
1. Την έγκριση έκτακτης εισφοράς υπέρ του Συλλόγου.
2. Την έγκριση έκτακτης εισφοράς υπέρ της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ.
3. Προτάσεις μελών.