Ο 25χρονος Κομοτηναίος Δημήτρης Χριστοδουλάκης, απόψε στις 9 μ.μ., στο Rising Star του ΑΝΤ1, θα χρειαστεί την καθοριστική υποστήριξή μας.

Ταλαντούχος και δυναμικός, διεκδικεί τη διάκριση στο γνωστό talent show και η ψήφος του κοινού της Κομοτηνής θα έχει τη δική της σημαντική συμβολή.

Ο Δημήτρης, που έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του Σάκη, γνωστού τραγουδιστή της Κομοτηνής εδώ και χρόνια, επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους για να φτάσει στα live του διαγωνισμού, και μιλώντας για τη συμμετοχή του, ο ίδιος την χαρακτήρισε ως «μία καλή εμπειρία για κάθε τραγουδιστή». Έχει επιλέξει επαγγελματικά τον χώρο του τραγουδιού τα τελευταία επτά χρόνια (αυτή την περίοδο, κάθε Σάββατο τραγουδά στο City Live της Ξάνθης, ενώ κάθε Τρίτη στη Fabrica Κομοτηνής), και έχει κυκλοφορήσει και τρία προσωπικά singles.

Σε κάθε live του Rising Star, oι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο χωρίς να έχουν οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Όταν ένας τηλεθεατής δώσει μία θετική ψήφο στον εκάστοτε διαγωνιζόμενο, και εφόσον το επιλέξει, εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο. Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτως σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος βλέπει πια τους κριτές και το κοινό, και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι ένα  πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music, αξίας 35.000 ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Απόψε λοιπόν, ΟΛΗ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ!

Κατεβάστε από εδώ και από εδώ την εφαρμογή της ψηφοφορίας.