Στο ανώτατο συλλογικό όργανο του Ποταμιού, τη «Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων – ΜΕΣΥΑ» (όργανο αντίστοιχο των «κεντρικών επιτροπών άλλων κομμάτων»), εξελέγη η Κομοτηναία κ. Κρίνα Μενεσελίδου, κατά τις εργασίες του 2ου Συνεδρίου του κόμματος.

Σε δήλωσή της η κ. Μενεσελίδου, ανέφερε:

«Το 2ο συνέδριο του Ποταμιού αποτέλεσε για όλους εμάς που συμμετείχαμε, πολύτιμη ευκαιρία για πραγματική εξωστρέφεια, επεξεργασία προτάσεων και θέσεων που έχει ανάγκη η χώρα τούτες τις δύσκολες στιγμές, και δημιουργία ενός σημαντικού δικτύου ανθρώπων που θα δράσει μέσα από τα νέα όργανα.

Ψηφίσαμε, λοιπόν, ηλεκτρονικά, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή όλων των εκλογέων και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, για τον επικεφαλής, για τη «Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων – ΜΕΣΥΑ» (όργανο αντίστοιχο με την «κεντρική επιτροπή» άλλων κομμάτων), και για το «Συμβούλιο Αξιολόγησης – Αξιοποίησης Στελεχών – ΣΑΑΣ».

Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τον νομό μας στη ΜΕΣΥΑ, ενώ η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη εκπροσωπείται στο ΣΑΑΣ από τον Άρη Σαββίδη, από την Ξάνθη, ένα από τα πλέον αξιόλογα και δραστήρια στελέχη του Ποταμιού».