Στον τελικό του διπλού του Διεθνούς τουρνουά Sport Palace Cup της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, στο Sliven της Βουλγαρίας, αγωνίστηκαν οι Κομοτηναίες Αναστασία Παρασκευούδη (Σ.Α. Σερρών) και Βάλια Σαμαρά (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής).

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες έφτασαν μια ανάσα από τον τίτλο, αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στο super tie-break του πολύ κλειστού τελικού από τις Βουλγάρες Anita Ivanova και Nikol Ruseva, με 4-6, 6-3, 11-9.

Πέρασαν με bye στα προημιτελικά του όπου κέρδισαν τις Mariana Stoyanova Mindeva (Βουλγαρία) και Maria Cristina Radu (Ρουμανία) με 6-0, 6-2, ενώ στα ημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Violina Mitrofanova και Maria Taneva από τη Βουλγαρία με 2-6, 6-3, 10-8.

Τα δύο κορίτσια μας συμμετείχαν και στο μονό της διοργάνωσης. Η Παρασκευούδη συμμετείχε απευθείας στη φάση των “16” όπου κέρδισε τη Βουλγάρα Beloslava Veleva 6-3, 7-5, όμως στα προημιτελικά τη σταμάτησε μια άλλη Βουλγάρα, η Elena Kraleva, που πήρε τη νίκη με 6-3, 7-5. Η Σαμαρά είχε επίσης μια νίκη και μια ήττα. Κέρδισε την Aleksandra Samandova με 7-5, 6-2, αλλά ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την Nikol Ruseva σε μια κλειστή αναμέτρηση, με 6-4, 1-6, 7-5.