Στον τάφο του Σαδίκ και στο Κίρτζαλι μέσω Νυμφαίας, ο Μουχαρέμ Ιντζέ

Επίσης θα κάνει επισκέψεις στην αποκαλούμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» και στον αποκαλούμενο «Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων».
Muharrem Ince, a lawmaker and candidate for the leadership of main opposition Republican People's Party, CHP, addresses CHP congress in Ankara, Turkey, Saturday, Feb. 3, 2018. Ince is the main contender against the current leader Kemal Kilicdaroglu.(AP Photo/Burhan Ozbilici)

Αύριο Πέμπτη 31/5 αναμένεται στην Κομοτηνή ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Τουρκίας για την Προεδρία της χώρας, Μουχαρέμ Ιντζέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αποκαλούμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» και στον αποκαλούμενο «Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων». Θα κάνει ακόμη στάση στο παραδοσιακό καφενείο Σουκούρ Καφέ, ενώ θα βρεθεί και στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ.

Κατόπιν, μέσω του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας, θα μεταβεί στο Κίρτζαλι όπου θα παρακαθίσει σε δείπνο «ιφτάρ» το οποίο θα παραθέσει ο τουρκικής καταγωγής δήμαρχος της πόλης για τη λήξη της ημερήσιας νηστείας του Ραμαζανιού.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood