– Σχετικό κάλεσμα έχει απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) προς την ΕΠΟ, τη Super League, τη Football League και όλες τις ΠΑΕ.

– Οι κάρτες διαρκείας 2016-2017 ισχύουν κανονικά στο εν λόγω ματς, ωστόσο οι κάτοχοί τους μπορούν προαιρετικά να συνεισφέρουν τον κατά δύναμη οβολό τους.

– Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένο από τον Πανθρακικό να γίνει με δωρεάν είσοδο, ωστόσο υπέρτερη προδήλως είναι η βοήθεια προς τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στον 22χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του έχοντας διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, θα διατεθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια των 5 ευρώ του προγραμματισμένου για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τη Δόξα Προσκυνητών, στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής.

Ο γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1995 Λεωνίδας Κουτσούκης, έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση προκειμένου να διακομιστεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Κάλεσμα Πανθρακικού: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός, με αναπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα βοηθήσει τον Λεωνίδα και την οικογένειά του. Καλούμε τους φιλάθλους μας και κάθε Κομοτηναίο, ώστε να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτού του νεαρού παιδιού που χρειάζεται τη βοήθειά μας για να βγει νικητής στο μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του! Λεωνίδα, η πράσινη οικογένεια τυο Πανθρακικού είναι στο πλευρό σου!»

Κάλεσμα Δόξας Προσκυνητών: «Καλούμε στο γήπεδο τους φίλους της ομάδας μας και τους φίλους του αθλητισμού από όλο τον νομό να υποστηρίξουν την κοινή προσπάθεια. Ο Λεωνίδας είναι ένας από εμάς, ένας από τη μεγάλη οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι νέος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Είναι απόδειξη ανθρωπιάς καταρχήν, αλλά και αθλητικού ιδεώδους, να βοηθηθεί από όλους εμάς που υπηρετούμε το ποδόσφαιρο που κι ο ίδιος τόσο αγαπά».

Τη συνδρομή τους παρέχουν και η ΕΠΣ Θράκης και η τοπική Επιτροπή Διαιτησίας, με την απόφαση της αφιλοκερδούς συμμετοχής των διαιτητών της αναμέτρησης.