“Στον αέρα”, το Web Radio του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Με μουσικές παραγωγές, με νέα της κοινότητας, πολιτιστικά σχόλια, εκπομπές ακαδημαϊκού περιεχομένου, κ.ά.
webradioeap-963x510

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Πρόσκλησης Εθελοντικής Συμμετοχής για Ραδιοφωνικούς Παραγωγούς στο Webradio Eap, και αφού λήφθηκαν και εξετάστηκαν 41 αιτήσεις υποψηφίων παραγωγών, η πιλοτική λειτουργία του webradio.eap.gr ξεκίνησε με εκπομπές από φοιτητές, αποφοίτους, εργαζόμενους και μέλη ΣΕΠ.

Η λειτουργία του Σταθμού έχει ξεκινήσει από την 27η Απριλίου με τη συμμετοχή στο Patras IQ: 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας στην Πάτρα, με ζωντανές εκπομπές και συνεντεύξεις των συμμετεχόντων.

Πλέον έχει ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από εκπομπές δια ζώσης και εξ αποστάσεως. Οι παραγωγοί των εκπομπών, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, διαμένουν σε όλη την Ελλάδα.

Το ΕΑΠ χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη μαθησιακή διαδικασία που ακολουθεί, αυτήn της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δίνοντας νέα οπτική σε σχέσει με τη γεωγραφική κάλυψη που παρέχουν τα υπόλοιπα συμβατικά Πανεπιστήμια. Κοινή επιθυμία είναι να φτιαχτεί ένα βήμα για την ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της κοινότητας.

Δημιουργούνται λοιπόν μουσικές παραγωγές με νέα της κοινότητας, πολιτιστικά σχόλια, εκπομπές ακαδημαϊκού περιεχομένου, εκπομπές μουσικής και πολλά άλλα. Πρόθεση είναι να εμπλουτιστεί το Πρόγραμμα με τη συμμετοχή περισσότερων μελών του ΕΑΠ.

Μπορείτε να ακούτε όπου και αν βρίσκεστε, τον Διαδικτυακό Σταθμό του ΕΑΠ, webradio.eap.gr.

Καλή σας ακρόαση!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood