Την ευθύνη της διοργάνωσης της Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» με τη ΔΕΘ HELEXPO, ανέλαβε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης.

Ο κ. Γραβάνης ανέλαβε την προεδρία της οργανωτικής επιτροπής, μετά από την υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας που συνυπέγραψε με τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο κατά τη συνάντησή τους στο γραφείο του δεύτερου.

Αναφορικά με την ημερομηνία διοργάνωσης της Έκθεσης, τη σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής, και τις κατευθύνσεις της διοργάνωσης, αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις στις αρχές του επόμενου μήνα.

Στην ίδια συνάντηση ο κ. Μέτιος συνεχάρη τον κ. Γραβάνη για την εκλογή του στην προεδρεία του Επιμελητηρίου και είχε εκτενή συζήτηση μαζί του για τα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Ροδόπης.

Του τόνισε μάλιστα πως «η στήριξη της επιχειρηματικότητας αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης της Περιφέρειας για την ανάπτυξη», και κατέθεσε τη θέση του ότι «η μείωση της ανεργίας πρέπει να προέλθει πρωτίστως από τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα».