• Υπεύθυνος συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, ορίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.

– “Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ν.Δ. και παλιό καλό φίλο από την ΟΝΝΕΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για την εμπιστοσύνη του και τη συνεργασία. Είμαι βέβαιος ότι η Μακεδονία και η Θράκη θα σηματοδοτήσουν όχι μόνο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά και την επιστροφή της Ελλάδας στο Μέλλον”.

Σε συνεργασία με τους τοπικούς εκπροσώπους του κόμματος, τις νομαρχιακές επιτροπές και τους γαλάζιους αυτοδιοικητικούς, θα εποπτεύει την οργανωτική προσπάθεια του κόμματός του και θα συντονίζει τις επόμενες μέρες «τον αγώνα για την επαναδραστηριοποίηση παλιών στελεχών και τη συστράτευση νέων δυνάμεων», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη, θα ηγηθεί της πολιτικής προσπάθειας να επικοινωνήσει τη Νέα Πρόταση της Νέας Δημοκρατίας», με ανοιχτές ομιλίες του στους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, ως εξής:

  1. Στη Β´ Θεσσαλονίκης, στον Λαγκαδά, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
  2. Στη Χαλκιδική, στον Πολύγυρο, το πρωί της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου.
  3. Στην Πέλλα, το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου.
  4. Στην Ημαθία, το απόγευμα της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου.
  5. Στο Κιλκίς, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
  6. Στις Σέρρες, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
  7. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Τις υπόλοιπες μέρες της προεκλογικής περιόδου, ο Ευρ. Στυλιανίδης θα περιοδεύσει στα χωριά του νομού Ροδόπης, ενώ η κεντρική ομιλία του στην Κομοτηνή, θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου.

Στυλιανίδης-Μεϊμαράκης-ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣΣε ανακοίνωση του γραφείου του πρώην υπουργού, αναφέρεται ότι «ο Β. Μεϊμαράκης αναθέτοντας στον Ευριπίδη Στυλιανίδη την ευθύνη της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, δείχνει ότι τον αναγνωρίζει εμπράκτως ως κορυφαίο στέλεχος της παράταξης, και εμπιστεύεται την εμπειρία και τη γνώση του για το σύνολο της Βορείου Ελλάδας».

Σε σχετική του δήλωση, δε, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, τονίζει: «Ξεκινούμε μια πανστρατιά για την παράταξη και την πατρίδα.  Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη εκλογική μάχη και μια δύσκολη εθνική προσπάθεια. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις όπως έχουμε μάθει να κάνουμε από παιδιά, και θα τα καταφέρουμε.  Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ν.Δ. και παλιό καλό φίλο από την ΟΝΝΕΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για την εμπιστοσύνη του και τη συνεργασία. Είμαι βέβαιος ότι η Μακεδονία για την οποία ανέλαβα την ευθύνη, και η πατρίδα μου η Θράκη, θα σηματοδοτήσουν όχι μόνο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά και την επιστροφή της Ελλάδας στο Μέλλον».