ΚΟΥΙΚΝέα περιοδεία και στους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ξεκινά σήμερα Τετάρτη 30/4, επιστρέφοντας από τις διήμερες κοινοβουλευτικές του εργασίες, ο Βουλευτής Επικρατείας και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον «Συνδυασμό Εθνικού Σκοπού “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ”», κ. Τέρενς Κουίκ.

«Η πραγματική ανάπτυξη και όχι το success story του απατηλού πρωτογενούς πλεονάσματος, είναι μια από τις βασικές μου προτεραιότητες όταν αναλάβω την Περιφέρεια», δήλωσε ο ίδιος, και πρόσθεσε:

«Την πραγματική ανάπτυξη τη δικαιούνται πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας, για να μην πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς. Πρέπει να ανακόψουμε το κύμα της φυγής τους. Την ανάπτυξη τη δικαιούνται και η κάθε οικογένεια, ο κάθε επιχειρηματίας και ο κάθε εργαζόμενος».

koyik (1)_orthiaΣτην περιοδεία του ο κ. Κουίκ, θα συνοδεύεται από υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, και θα εστιάσει σε θέματα οικονομίας, υποδομών, τουρισμού.
Σήμερα Τετάρτη θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή, αύριο Πέμπτη 1/5 στην Ξάνθη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (2,3,4/5) στην Καβάλα, και από την Κυριακή το μεσημέρι και τη Δευτέρα 5/5, στη Δράμα.

Στην Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί την αγορά και το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ στην Κομοτηνή θα περιοδεύσει στις Σάπες και στην ευρύτερη περιοχή.