Στις θέσεις τους οι ναυαγοσώστες της παραλίας Αρωγής-Φαναρίου Κομοτηνής

Από 1 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα.
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ 2

Ο υδράργυρος έχει πάρει για τα καλά την … ανιούσα, οι παραθαλάσσιοι προορισμοί έχουν πλέον την τιμητική τους, και οι τρεις συν ένας ναυαγοσώστες της παραλίας Φαναρίου-Αρωγής, βρίσκονται στις θέσεις τους, καλύπτοντας μια απόσταση 1.200 μέτρων.

Πρόκειται για ναυαγοσωστική κάλυψη σε διπλάσια σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια έκταση της παραλίας του Δήμου Κομοτηνής, με τρεις ναυαγοσωστικούς πύργους και με το απαραίτητο προσωπικό ναυαγοσωστών που θα μεριμνά για την ασφάλεια των λουόμενων σε καθημερινή βάση από 1 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα.

Κάθε ναυαγοσώστης ελέγχει έκταση ακτής σε ακτίνα 200 μέτρων εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού πύργου, υπό την εποπτεία του τέταρτου συντονιστή-ναυαγοσώστη.

«Θα πρέπει να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος για την άψογη συνεργασία που έχουμε, τον Διευθυντή, τον Προϊστάμενο και όλο το προσωπικό που εργάστηκαν μέσα σε μια μέρα να γίνει η τοποθέτησή τους, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στην παραλία. Και επιπλέον να ευχαριστήσω και τη Διεύθυνση Οικονομικών για την άριστη συνεργασία που είχαμε ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι όπως θα έπρεπε», αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μουρτίδης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood