Στις εργασίες της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης η οποία έγινε παρουσία του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, του Γενικού Προξένου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Βάλτερ Στέχελ, και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας Άγγελου Καλλία, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.

“Πρόκειται για μια πολύπτυχη συνεργασία την οποία επικροτούμε, υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε”, σημείωσε ο κ. Πατακάκης και συμπλήρωσε: “Συγχαίρω τους συμμετέχοντες και συμπράττοντες. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με εξωστρέφεια, και με αταλάντευτο γνώμονα το συμφέρον του νομού Δράμας και των κατοίκων του, είναι βέβαιο πως μπορούμε να πάμε τον τόπο μας πιο μπροστά”.

Ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας αναφέρθηκε στα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας για τη Δράμα και συγκεκριμένα στη δημιουργία γραφείου που εξυπηρετεί και πληροφορεί για ασφαλιστικά θέματα Δραμινούς συνταξιούχους από τη Γερμανία, στη συνεργασία των German Doctors με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας, και στην αδελφοποίηση του Δήμου Δράμας με τον δήμο του Lauf της Γερμανίας στο πλαίσιο της οποίας έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής μαθητών που σπουδάζουν μουσική. Κλείνοντας, επισήμανε ότι σημαντικό γεγονός για τον Δήμο Δράμας είναι να αναδειχθούν τουριστικά οι ομορφιές της περιοχής, η οποία διαθέτει ένα μοναδικό φυσικό τοπίο που μπορεί να εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.