βινταλ-2Όσοι φίλοι του Πανθρακικού διαθέτουν το προνόμιο της ισχυρής μνήμης, παίζει να τους λέει κάτι το όνομά του. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να «ξεσκονίσουν» το αρχείο για να καταφέρουν να θυμηθούν τον ένα χρόνο (2008-09) που πέρασε και δεν…ακούμπησε από την Κομοτηνή!

Μετά το τέλος του «greek dream», αποδείχτηκε πως ο επαναπατρισμός του έκανε το καλό, κι ο άλλοτε επιθετικός των πρασίνων της Κομοτηνής Αλέις Βιντάλ, έφτασε στο σημείο να γίνεται θέμα σε κοτζάμ σάιτ της UEFA για τη μεταγραφή του από την Αλμερία στην κάτοχο του  Europa League Σεβίλλη, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πάτησε το πόδι του στην Κομοτηνή τον Ιούλιο του 2008, έχοντας πάρει φύλλο πορείας από την Εσπανιόλ, προκειμένου να παίξει για έναν χρόνο ως δανεικός στον Πανθρακικό.

Με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας έγραψε στο κοντέρ μόλις εννέα συμμετοχές, και το καλοκαίρι του ’09 έβαλε τέλος στον σύντομο κύκλο της θητείας του στη χώρα μας, προκειμένου να επαναπατριστεί για λογαριασμό όχι της Εσπανιόλ, αλλά της Ταραγόνα.

Ακολούθησε η Μαγιόρκα Β΄, και το καλοκαίρι του ’11 μεταπήδησε στην Αλμερία, με την οποία τα τρία τελευταία χρόνια είχε σε 116 αγώνες 15 γκολ, φτιάχνοντας για τα καλά το όνομά του και ανεβάζοντας τη μετοχή του στο ισπανικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Βιντάλ με τη φανέλα της Αλμερία σε μια μονομαχία του με τον Μέσι
Ο Βιντάλ με τη φανέλα της Αλμερία σε μια μονομαχία του με τον Μέσι

«Κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως η Σεβίλλη. Έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης στην απόδοσή μου. Είμαι νέος και επιδιώκω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου είναι η ταχύτητά μου…», είναι οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που φιλοξενούνται στο επίσημο σάιτ της UEFA, μετά την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

ΠΗΓΗ: http://marcasl.blogspot.gr/2014/06/3.html

Επιμέλεια: inkomotini.gr