??????????????????????Παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων,του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Ζηλούδη,πλήθους λαού,κληρικών και μοναχών, έγινε την Κυριακή το απόγευμα η υποδοχή αντίγραφου της θαυματουργής  εικόνας της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, στη  Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου.

Η επιβλητική εικόνα της Θεομήτορος τοποθετήθηκε σε προσκυνητάρι ενώ στη Μονή τελέστηκε δοξολογική δέηση. Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τόν Ἡγούμενο της Μονής του Δοχειαρίου, Ἀρχιμανδρίτη Γρηγόριο για την άδεια, επιμέλεια και τη φροντίδα της κατασκευής της Εικόνας, την προεστώσα της Μονής, Μοναχή Ἰωάννα, και όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία των προσκυνητών.

Ο Μητροπολίτης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “υποδεχόμαστε ένα πολύτιμο πνευματικό θησαυρό, πού εισακούει και εκπληροί συντόμως τις προσευχές και τα αιτήματά μας προς τό Θεό και εφεξής θα μας παρέχει τη μητρική προστασία της στη Ροδόπη και τη Θράκη.

Επακολούθησε αγρυπνία, στη διάρκεια της οποίας  έψαλλαν μοναχές από τήν Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου – «Παναγίας τουἝβρου», Μάκρης Ἀλεξανδρουπόλης.

??????????????????????