Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, του 49χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες στις 10 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Τσίκο Γεώργιο του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, γεννηθέντα την 5-1-1966 στις Φέρρες Έβρου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και της αποπλάνησης παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18.00 ώρα της 19-3-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2321090805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών (σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας).