Μεταξωτή γραβάτα Σουφλίου θα φοράει στην επίσκεψή του στην Πορτογαλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στις 4/3 ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφθεί τον Έβρο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ 3Δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, έγιναν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ), κύριοι Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και Αντώνης Φραντζής, αντιστοίχως.

Η συνάντηση διήρκεσε σχεδόν μία ώρα, ξεπερνώντας την ημίωρη προγραμματισμένη διάρκεια, πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, και υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική.

Οι κύριοι Χατζημιχαήλ και Φραντζής παρουσίασαν διεξοδικά το πλαίσιο δραστηριοποίησης της Θρακικής επιχειρηματικότητας στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, επισημαίνοντας μια σειρά από ζητήματα που χρίζουν παρεμβάσεων, αλλά και ευκαιριών που απαιτούν αξιοποίηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ 4Παράλληλα ανέλυσαν το προτεινόμενο εκ μέρους τους στρατηγικό πλάνο ενίσχυσης της ελκυστικότητας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θράκης με ταυτόχρονη ενίσχυση του «Brand Name Θράκη», καθώς και τα εργαλεία και τα μέσα επίτευξης του εν λόγω στόχου, ζητώντας τη συνδρομή της Προεδρίας και τη συμβολή του Προέδρου – σε πλαίσιο συμβατό αλλά ιδιαίτερα πολύτιμο και ισχυρό με τις αρμοδιότητές του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε αφενός την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των θεσμικών εκπροσώπων της επιχειρηματικότητας της Θράκης, καθώς και τις ευχαριστίες του στο πρόσωπό τους για τη δραστηριοποίηση όλων των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή που συμβάλλουν στην οικονομική της θωράκιση, και συμφώνησε στη συμμετοχή και συνδρομή του στο πρόγραμμα ενίσχυσης της ελκυστικότητας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θράκης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θέτοντας εαυτόν εμπράκτως στη διάθεση της ΟΕΕΘ για οποιαδήποτε θεσμική παρέμβαση κρίνουν οι εκπρόσωποί της ότι μπορεί να πράξει επ’ ωφελεία της περιοχής και της οικονομίας της.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ 2Προς πιστοποίηση των εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, προγραμματίστηκε εκ νέου συνάντησή τους στις 4 Μαρτίου, κατά την επικείμενη επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στον Έβρο.

Οι κύριοι Χατζημιαχήλ και Φραντζής δώρισαν συμβολικά στον κ. Παυλόπουλο μια μεταξωτή γραβάτα Σουφλίου, την οποία ο Πρόεδρος αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά αποφασίζοντας να τη φορέσει κατά την επικείμενη επίσημη επίσκεψή του στην Πορτογαλία.