Ένα “TRAIL-ΜΕΘΕΞΗ” στην Οινοποιό Γη της Δράμας!

«Η διοργάνωση θα αναδείξει την ομορφιά της Δραμινής φύσης, θα προάγει το αθλητικό πνεύμα, και παράλληλα θα επιτελέσει πολύ σημαντικό  φιλανθρωπικό έργο στηρίζοντας τους συλλόγους  “Αλκυόνη” και “Λάμψη”».

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ ΟΚ 2 1Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, παρουσιάζοντας σε συνέντευξη Τύπου  τον αγώνα δρόμου “1ο Drama Wine Trail”, o οποίος θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου, στο πλαίσιο της “ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 2017”.

Ο κ. Πατακάκης ακόμη ευχαρίστησε τους συλλόγους που υποστηρίζουν τη διοργάνωση, ευχήθηκε «καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν, μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και μη», και κάλεσε το κοινό «να στηρίξει αυτή την πολύ όμορφη και σημαντική εκδήλωση».

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 1Η συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του “1ου Drama Wine Trail”, δόθηκε στην αίθουσα “Αυτοδιοίκησης Πολιτών” του Διοικητηρίου  Δράμας, παρουσία της Δημάρχου Παρανεστίου, των Προέδρων του Συλλόγου Οινοποιών Δράμας, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας, του Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας, του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας, και του Συλλόγου “Αλκυόνη”, και εκπροσώπου του Συλλόγου “Λάμψη”, που συμπράττουν στην πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζεται πως το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ, και τα έσοδα θα διατεθούν στους συλλόγους «Αλκυόνη» και «Λάμψη».