Μουσική, χορός και παιχνίδια σε όλα τα κεντρικά σημεία της Κομοτηνής, καθώς και μεγάλες προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες από τα καταστήματα της πόλης που θα είναι ανοιχτά από τις 7 το απόγευμα ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

leuki nuxta 1Αυτά θα περιλαμβάνει η 4η «Λευκή Νύχτα» της Κομοτηνής, η οποία, όπως είχατε διαβάσει στο Inkomotini.news, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις θα συγκεκριμενοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, όταν θα ολοκληρωθεί και θα δοθεί στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα.

Προκειμένου να συμβεί αυτό, καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη «Λευκή Νύχτα» με δικές τους εκδηλώσεις – ιδέες, να έρθουν σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής ή της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης έως την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενταχθούν τόσο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας», όσο και στο σχετικό έγγραφο που θα συνταχθεί για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Αστυνομία, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.