Στην Ξάνθη για τον δεύτερο γύρο καρναβαλικού ξεφαντώματος χιλιάδες Κομοτηναίοι!

Παρά τα «σύννεφα» αντιπαλότητας που σχηματίστηκαν και φέτος ανάμεσα στις δύο πόλεις
ktel rodopissss

Γράφαμε πέρυσι, τέτοια εποχή, για μια αψυχολόγητη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, ο οποία δοκίμασε μεν, ωστόσο δεν κατάφερε να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ της Κομοτηνής και της Ξάνθης. Στις ατυχείς ενέργειες και τοποθετήσεις που στρέφονταν εναντίον των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Κομοτηνής, οι Κομοτηναίοι απάντησαν με τη μαζική συμμετοχή τους στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων της γειτονικής πόλης.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και φέτος, καθότι, τα «σύννεφα» που σχημάτισε η πρόταση για αποπομπή των Trel@cademy.kom από το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, δεν αποθάρρυναν τελικώς τους Κομοτηναίους από το να στηρίξουν, όπως διαχρονικά κάνουν, και τον ξανθιώτικο θεσμό. Έτσι, αφού πήραν μερικές ανάσες από το ξεφάντωμα της Παρασκευής, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και στο Kom-On-Party, το Σάββατο και την Κυριακή «μετακόμισαν» κυριολεκτικά στην Ξάνθη, για έναν δεύτερο γύρο αποκριάτικου ξεφαντώματος.

Στην Ξάνθη για τον δεύτερο γύρο καρναβαλικού ξεφαντώματος χιλιάδες Κομοτηναίοι!Είναι χαρακτηριστικό ότι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ροδόπης, με τα οποία μετακινήθηκε ο μεγαλύτερος όγκος των καρναβαλιστών, εκτέλεσαν το δρομολόγιο Κομοτηνή – Ξάνθη περί τις 105 φορές μέσα σε σχεδόν ένα 24ωρο. Συγκεκριμένα, από το απόγευμα του Σαββάτου έως τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, πέρα από τα 15 τακτικά δρομολόγια της συγκεκριμένης γραμμής, εκτελέστηκαν ακόμη 90 έκτακτα δρομολόγια! Και, φυσικά, πλήθος επισκεπτών από την Κομοτηνή μετακινήθηκε προς την Ξάνθη με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Και του χρόνου, λοιπόν! Ακόμα περισσότεροι και περισσότερο μονιασμένοι…

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood