Μετά από 12 συνεχόμενα τζακ-ποτ, το βράδυ της Δευτέρας το ΤΖΟΚΕΡ μοίραζε το αστρονομικό ποσό των 10.745.919,19 ευρώ στους τυχερούς τη πρώτης κατηγορίας κερδών.

Χιλιάδες Έλληνες είχαν σπεύσει τις προηγούμενες ημέρες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παιχτούν συνολικά 14.214.718 στήλες!

Εν τέλει, η «Θεά Τύχη» χαμογέλασε σε 5 – ή πιθανότερα 4 – παίχτες τους δημοφιλούς παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, κατά τη διαλογή της χθεσινοβραδινής κλήρωσης, βρέθηκαν συνολικά 5 δελτία που έφεραν 5+1 επιτυχίες, καθένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των 2.149.183,83 ευρώ. Τα «χρυσά» αυτά δελτία παίχτηκαν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο Μαρούσι και στο Κερατσίνι Αττικής, στη Σύρο και στη Λευκωσία της Κύπρου. Ειδικότερα, στη Λευκωσία βρέθηκαν δύο «χρυσά» δελτία, που είχαν παιχτεί στο ίδιο πρακτορείο και με το ίδιο ποσό, πράγμα που καθιστά πιθανό να έχουν τον ίδιο κάτοχο.

Τυχεροί – άτυχοι της βραδιάς αποδείχτηκαν όσοι κατάφεραν να μαντέψουν σωστά μόνο τα 5 πρώτα νούμερα του ΤΖΟΚΕΡ. Και τούτο, γιατί αφενός έφτασαν στην «πηγή» των εκατομμυρίων, αλλά δεν «ήπιαν νερό», και αφετέρου είδαν τα 273.633,32 ευρώ που μοίραζε η δεύτερη κατηγορία κερδών, να κατανέμονται δια του… 56! Τόσα ήταν τα 5αρια της χθεσινοβραδινής κλήρωσης, 19 εκ των οποίων βρέθηκαν στο δελτίο του υπερτυχερού από το Μαρούσι, που είχε συμπληρώσει όλους τους αριθμούς τζόκερ. Συνέπεια αυτού, ήταν κάθε δελτίο με 5αρι να κερδίζει μόλις 4.886,30 ευρώ.

Ένα τέτοιο δελτίο παίχτηκε και στην Ξάνθη, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ των Μάρκου Βυτινίδη και Μιλτιάδη Θεοδωρίδη, στην οδό Δημοκρατίας 1. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του τυχερού από την Ξάνθη είναι ότι είχε παίξει μόνο μία στήλη, ποντάροντας μόλις 0,5 ευρώ.