1

Την Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Διοικητής της AHEPA Ελλάδος κ. Γιώργος Πλοκαμάκης, σε μια πρώτη γνωριμία με τη διοικητική πρωτεύουσα της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τις υποδομές της, ενόψει του Πανελλαδικού Συνεδρίου της Οργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη 8-10 Μαΐου 2015, παρουσία μάλιστα του Ύπατου Συμβουλίου της AHEPA των ΗΠΑ.

Ο κ. Πλοκαμάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου – Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής το οποίο ενδείκνυται για τη φιλοξενία του Συνεδρίου, ενώ πραγματοποίησε και περιοδεία σε όλα τα τμήματα της AHEPA στην ΑΜ-Θ.

Σε δηλώσεις του στο inkomotini.gr, κατέθεσε το ενδιαφέρον της οργάνωσης για τα καίρια, εθνικά και άλλα, ζητήματα του τόπου, ενώ αναφερόμενος στο Πανελλαδικό Συνέδριο του Μαΐου, υπογράμμισε με νόημα ότι η συγκεκριμένη δράση καταδεικνύει τη βαρύτητα που δίνουν οι AHEPANS στην περιοχή.

Στο Συνέδριο του Μαΐου θα λάβουν μέρος τα 31 τμήματα της Ελλάδος, και η συμμετοχή του Ύπατου Συμβουλίου των ΗΠΑ είναι ένα γεγονός που θα συμβεί για πρώτη φορά στα 93 χρόνια δραστηριοποίησης της AHEPA στη χώρα, όπως τόνισε ο Πρόεδρος των AHEPANS Κομοτηνής και αντιπρόεδρος εκπαίδευσης της οργάνωσης στην Ελλάδα κ. Στάθης Κεφαλίδης, τονίζοντας τον σκοπό της AHEPA να βοηθά την Ελλάδα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

1

11

9

4

5

6

7

2

8

10