Ο πρόεδρος του " Χαμόγελο του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος μιλάει στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων δράσεων του Οργανισμού καθώς και την παρουσίαση της νέας καμπάνιας " Για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν την ανάγκη μας..." στην Τεχνόπολη στο Γκάζι , Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», θα συνυπογράψουν ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Η σχετική τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου και ώρα 10:30 στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (Κακουλίδη 1, Κομοτηνή).

Βάσει του Συμφώνου Συνεργασίας, Περιφέρεια ΑΜ-Θράκης και «Χαμόγελο του Παιδιού» θα διοργανώνουν από κοινού δράσεις, προγράμματα και παρεμβάσεις, θα ανταλλάσσουν τεχνογνωσία, θα αξιοποιήσουν εξοπλισμό και θα στηρίξουν αμοιβαία το έργο της προστασίας των παιδιών, της προαγωγής της υγείας τους, και της ενημέρωσης της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα παιδικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.