Για το 25ο Επετειακό Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Μίχεαλ Σκίμπε θα είναι μεταξύ των λαμπερών ομιλητών του φετινού 25ου Επετειακού Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης από 19 ως 21 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το ThrakiSportS, ο κ. Σκίμπε θα λάβει μέρος σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Η αθλητική επιστήμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», την οποία θα συντονίσει ο κορυφαίος καθηγητής Αθλητριατρικής του ΔΠΘ και εδώ και ενάμισι χρόνο άμισθος γιατρός της Εθνικής Ομάδας Γιώργος Γκοδόλιας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι στην ίδια στρογγυλή τράπεζα θα λάβουν μέρος και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο Τραϊανός Δέλλας που θα μιλήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων Ζήσης Βρύζας. Μάλιστα, ο Ζήσης Βρύζας θα είναι και εκείνος που θα παραδώσει τα πτυχία σεμιναρίου της ΕΠΟ στο τέλος της εκδήλωσης.

Η στρογγυλή τράπεζα, στην οποία θα συμμετέχουν και άλλα μεγάλα ονόματα του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ποδοσφαίρου, θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Μαΐου.