Στην Κομοτηνή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στην Κομοτηνή ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο πρόεδρος των δημοτικών σφαγείων Κομοτηνής κ. Θέμης Τζενετίδης με τον Γραμματέα της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη,

(φωτό: Ο κ. Αυγενάκης με τον πρόεδρο των δημοτικών σφαγείων Κομοτηνής, Θέμη Τζενετίδη, κατά την αγροτική ημερίδα που είχε πραγματοποιήσει πέρυσι στον Ίασμο η ΝΔ).

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν είχε ξαναβρεθεί στη Ροδόπη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, πραγματοποιώντας εισήγηση σε αγροτική ημερίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Ίασμο, καθώς και σειρά επαφών με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Στην Κομοτηνή ο Λευτέρης ΑυγενάκηςΈναν χρόνο περίπου μετά, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του ερχόμενου Ιανουαρίου, αναμένεται εκτός απροόπτου να επισκεφθεί εκ νέου τη Ροδόπη, αυτή τη φορά ενόψει της ετήσιας εκδήλωσης της τοπικής ΝΟΔΕ.

Ο κ. Αυγενάκης θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στην οποία εστιάζοντας στις επόμενες εκλογές θα παρουσιάσει τα βασικά σημεία του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναμένεται να κάνει και αναφορά στη στελεχιακή ανανέωση του κόμματος που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος του μηνύματος της παράταξης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, “είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood