(φωτό: Ο κ. Αυγενάκης με τον πρόεδρο των δημοτικών σφαγείων Κομοτηνής, Θέμη Τζενετίδη, κατά την αγροτική ημερίδα που είχε πραγματοποιήσει πέρυσι στον Ίασμο η ΝΔ).

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν είχε ξαναβρεθεί στη Ροδόπη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, πραγματοποιώντας εισήγηση σε αγροτική ημερίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Ίασμο, καθώς και σειρά επαφών με τοπικά στελέχη του κόμματος.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣΈναν χρόνο περίπου μετά, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του ερχόμενου Ιανουαρίου, αναμένεται εκτός απροόπτου να επισκεφθεί εκ νέου τη Ροδόπη, αυτή τη φορά ενόψει της ετήσιας εκδήλωσης της τοπικής ΝΟΔΕ.

Ο κ. Αυγενάκης θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στην οποία εστιάζοντας στις επόμενες εκλογές θα παρουσιάσει τα βασικά σημεία του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναμένεται να κάνει και αναφορά στη στελεχιακή ανανέωση του κόμματος που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος του μηνύματος της παράταξης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, “είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα”.