– Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, με δύο παραστάσεις στις 17:15 και στις 19:15.
Συνεχίζοντας με συνέπεια την παράδοση των ποιοτικών παιδικών παραγωγών που έχει δημιουργήσει από το 2009, και πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Κομοτηνής, το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα με τις θεατρικές παραστάσεις του «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια», «Ο Λαγός και η Χελώνα» (Μύθοι του Αισώπου), έρχεται για έβδομη χρονιά στην πόλη μας, με το νέο του αριστούργημα: «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ» – Μια παράσταση διάρκειας 80 λεπτών (με ένα διάλειμμα δέκα λεπτών) που απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.
Ο Βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχό του. Έτσι, στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα του δάσους για να μαζευτούν και να επιλέξουν τον διάδοχό του. Τα ζώα πρέπει να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες για να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και παράλληλα τη θέση του Βασιλιά. Μαζεύονται λοιπόν ο Γάιδαρος, ο Λύκος, η Χελώνα, ο Πελαργός, η Μαϊμού, η Αλεπού, ο Κόκορας, η Κουκουβάγια και ο Λαγός. Τι γίνεται όμως όταν τα ζώα έρχονται αντιμέτωπα; Αγωνίζονται δίκαια; Τηρούν τους κανόνες; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος Βασιλιάς;! Ένα είναι σίγουρο, πως το δάσος δεν πρέπει να μείνει χωρίς Βασιλιά!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παίζουν και Χορεύουν οι ηθοποιοί: Νίκος Τσιαντές, Κωνσταντίνα Νικηφοράκη, Στέλιος Καραγεωργίου, Ήρα Δαμίγου, Άρης Πλιός.
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μίμης Καπέρδος.
Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης.
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα.
Σχεδιασμός φωτισμών: Πασχάλης Λόκας.
Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης.
Ειδικές κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης.
Μουσική επιμέλεια: Χρύσα Καζάκου.
Κινησιολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης.
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας.
Πληροφορίες : 6974797109.
Προπώληση: 7 €, Βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο», τηλ. 25310-84040.
Ταμείο: 9 € (από δύο ετών και άνω).