ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ– Θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση όπου θα δοθεί ο λόγος στους πολίτες.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλύσει σε ειδική ανοιχτή εκδήλωση στην Κομοτηνή, στις 24 Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Αυτό αποφάσισε σε χθεσινή της συνεδρίαση η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του κόμματος, όπου μεταξύ των θεμάτων που ετέθησαν, ήταν και αυτό των εισηγήσεων διαγραφής των συνδικαλιστών κτηνοτρόφων κ.κ. Μαργαρίτη Θεολόγου και Γιώργου Μάντζαρη (επειδή συναντήθηκαν με τον βουλευτή της Χ.Α. κ. Α. Ματθαιόπουλο), θέμα για το οποίο τελικώς επικράτησε η άποψη να πέσουν οι τόνοι γιατί όπως εκτιμήθηκε ζημιώνουν την εικόνα του κόμματος. Γι’ αυτό άλλωστε και τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σε ανακοίνωση της οργάνωσης διαψεύδονται μεν ως «ανυπόστατα», όμως όχι…μετ’ επιτάσεως, παρά στην…τελευταία γραμμή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Ν.Ε. του κόμματος συνεκλήθη την Τετάρτη 8-10-2014 και συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή και τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης που προκάλεσε η κυβέρνηση. Σε μια κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία, σε μια ιστορική εποχή, η Ν.Ε. συζήτησε διεξοδικά τους τρόπους με τους οποίους θα κινηθεί το επόμενο διάστημα ώστε να γίνουν κτήμα σε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του λαού της περιοχής μας οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της καταστροφής που ήδη έχει συμβεί στη χώρα και στον νομό μας. Η Ν.Ε. αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες στα πλαίσια της καμπάνιας που ήδη έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη ΔΕΘ, με περιοδείες και συζητήσεις με τους πολίτες σε όλο τον νομό, όπως επίσης αποφάσισε να διοργανώσει ανοιχτή λαϊκή εκδήλωση στις 24 Οκτωβρίου, με ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, σύντροφο Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος θα αναλύσει το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής καταστροφής όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ. Στην ανοιχτή αυτή εκδήλωση ο λόγος επίσης θα δοθεί στους πολίτες ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της ανοιχτής διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει το κόμμα στην πορεία για την μεγάλη ανατροπή. Επίσης η Ν.Ε. του κόμματος τονίζει ότι δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ  είναι ανυπόστατα».