Καθ’ οδόν προς την Κλινική “Άγιος Λουκάς” της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ασθενοφόρο που μεταφέρει τον αντιδήμαρχο κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Κομοτηνής Νίκο Σωτηρακόπουλο.

Ο αντιδήμαρχος, γιατρός και ο ίδιος, εισήχθη εσπευσμένα με εκτεταμένο έμφραγμα αργά χθες το απόγευμα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου οι συνάδελφοί του σταθεροποίησαν την κατάστασή του, ενώ στην κλινική της συμπρωτεύουσας θα υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Ευχές για περαστικά

Στο μεταξύ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από αναρίθμητα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του, δείγμα του οτι τόσο ως επιστήμονας όσο και ως αυτοδιοικητικός, χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από την τοπική κοινωνία.

Η ανάρτηση της Κλεοπάτρας Στογιαννίδου

Η πρόεδρος δε του δημοτικού σημβοιυλίου Κομοτηνής, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ανήρτησε στο facebook το σημείωμα:

“Η είδηση ότι νοσηλεύεται ο εξαιρετικός φίλος και συνάδελφος Νίκος Σωτηρακόπουλος, άνθρωπος της συνεχούς και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, προκαλεί θλίψη και στενοχώρια σε όλους όσοι τον γνωρίζουμε και τον αγαπάμε. Γνωρίζοντας ότι διερμηνεύω τα συναισθήματα όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής, του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσει και αυτή τη μάχη και θα βγει όπως πάντα νικητής”.