Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 52χρονος ημεδαπός και ένας 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι

Για παράβαση του νόμου περί παιγνίων κατηγορούνται ένας 52χρονος Έλληνας και ένας 40χρονος Αλβανός, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στη Δράμα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφετέρια, όπου εντόπισαν τον 52χρονο, προσωρινά υπεύθυνο, να έχει εγκαταστήσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιτρέποντας στον 40χρονο τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε έναν από αυτούς.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 33χρονος Βούλγαρος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Οι δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.