Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής  Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), είναι εδώ και λίγες μέρες ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Αντώνης Γραβάνης.

Για την τιμητική αυτή θέση ο κ. Γραβάνης επιλέχθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, της Γενικής Συνέλευσης της οποίας άλλωστε είναι και μέλος.

Στην ΚΕΔΕ λειτουργούν μόνιμες Θεματικές Επιτροπές Παραγωγής Πολιτικής, που επεξεργάζονται, διαμορφώνουν και εισηγούνται στο διοικητικό συμβούλιο τις θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των τοπικών Αρχών.

Μια από τις επιτροπές αυτές  είναι και η επιτροπή Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, που χαιρέτησε την έναρξη των εργασιών της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής που έγινε στην Αθήνα, έχει να διαδραματίσει σοβαρό έργο σχετικά με την οργάνωση, τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό των Δήμων αλλά και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Σε επιστολή του ο κ. Πατούλης προς τον κ. Γραβάνη, του εύχεται «κάθε επιτυχία στο έργο του», και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σε συγχαίρω για την τιμητική αυτή επιλογή και σε καλώ να συμβάλεις στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης της αυτοδιοίκησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».