Με τον κ. Βασίλη Μαστρογιάννη, Διευθυντή του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, συναντήθηκαν στο Υπουργείο, αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των  Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης.

Εκ μέρους των συνδικαλιστών αστυνομικών τέθηκαν όλα  τα προβλήματα που απασχολούν τις τρεις Διευθύνσεις, όπως είναι το πρόβλημα θέρμανσης των υπηρεσιών, η ανάγκη ενίσχυσής τους με οχήματα και προσωπικό, καθώς και η απαιτούμενη αύξηση των οργανικών θέσεων και η κάλυψη αυτών, ώστε να σταματήσουν οι μακροχρόνιες αποσπάσεις των τελευταίων ετών που έχουν ως αποτέλεσμα τη διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας και την ιδιότυπη ομηρία των συναδέλφων.

Εκ μέρους του κ. Μαστρογιάννη αναγνωρίστηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής της Θράκης και το δίκαιο των αιτημάτων των ακριτών αστυνομικών, και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση τους.

Με ανακοίνωσή τους τα Προεδρεία των Αστυνομικών Ενώσεων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Μαστρογιάννη «για τη συμπαράσταση που επιδεικνύει διαχρονικά στα δίκαια αιτήματά μας και για τη συμβολή του στην επίλυση  των ζητημάτων που μας απασχολούν».