Στελέχη του διάσημου νοσοκομείου των ΗΠΑ Johns Hopkins θα επισκεφθούν την Κομοτηνή

Μαζί με αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους ενόψει της έναρξης των εργασιών ανέγερσης του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής.
Jefferson Apartment Group

Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μαζί με κλιμάκιο διοικητικών στελεχών του διάσημου νοσοκομείου των ΗΠΑ Johns Hopkins, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατή Πλωμαρίτη, θα επισκεφθούν αύριο το πρωί το «Σισμανόγλειο» γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής όπου θα γίνουν δεκτοί από τη διοίκησή του.

Στελέχη του διάσημου νοσοκομείου των ΗΠΑ Johns Hopkins θα επισκεφθούν την Κομοτηνή

Με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Φιλιππίδη, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τους τελευταίους μήνες προκειμένου να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους ενόψει της έναρξης των εργασιών ανέγερσης του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής.

Την ίδια ώρα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό των έργων στον τομέα της Υγείας που έχει αναλάβει το Ίδρυμα με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των έργων, Renzo Piano, καθώς και ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου John Hopkins, Ronald Daniels.

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood