Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μαζί με κλιμάκιο διοικητικών στελεχών του διάσημου νοσοκομείου των ΗΠΑ Johns Hopkins, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατή Πλωμαρίτη, θα επισκεφθούν αύριο το πρωί το «Σισμανόγλειο» γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής όπου θα γίνουν δεκτοί από τη διοίκησή του.

Με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Φιλιππίδη, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τους τελευταίους μήνες προκειμένου να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους ενόψει της έναρξης των εργασιών ανέγερσης του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής.

Την ίδια ώρα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό των έργων στον τομέα της Υγείας που έχει αναλάβει το Ίδρυμα με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των έργων, Renzo Piano, καθώς και ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου John Hopkins, Ronald Daniels.