“Ατσίδας”: “Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…”.

  • Έντονος αναβρασμός επικρατεί στα νεοδημοκρατικά περιφερειακά δρώμενα στην ΑΜ-Θ.

Κι όπως πάει το πράγμα, όλες οι εξελίξεις προοιωνίζονται πολλά … επεισόδια· όπως το τελευταίο με το δριμύτατο “κατηγορώ” του περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη κατά του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, ενώ είχε προηγηθεί προ εβδομάδος περίπου ένα ακόμη: αυτό της συνάντησης που είχε στο γραφείο του ο Χρ. Μέτιος, με τους προέδρους των “γαλάζιων” ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου, με τους οποίους όπως ο ίδιος έγραψε στο facebook, “είχαμε μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση”. Ωστόσο, δύο τινά ανέκυψαν από αυτή τη συνάντηση:

Από τη συνάντηση του Χρ. Μέτιου με τους προέδρους Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Πρώτον, το εύλογο ερώτημα για την απουσία από τη συνάντηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης Γιάννη Βεζυργιαννίδη, ενός στελέχους που υπήρξε από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Χρ. Μέτιου στις εκλογές του 2014, και από τους ελάχιστους της τότε ΝΟΔΕ που αναφανδόν στάθηκαν στο πλευρό του, αναλαμβάνοντας μάλιστα και υπεύθυνος του εκλογικού του κέντρου…

Δεύτερον, οι διαρροές των συμμετεχόντων, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xantipress.gr ζήτησαν από τον Χρήστο Μέτιο “να αποχωρήσει για το καλό της παράταξης στην περιοχή, και να μη θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές”!

Τούτων δοθέντων, και ενόψει – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – της στήριξης που φέρεται να έχει ο Χρ. Μέτιος από τον Μακάριο Λαζαρίδη, τον Καβαλιώτη σύμβουλο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαφαίνεται, όπως εκτιμά το xanthipress.gr, πως “ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε – για τους λόγους που μόνο αυτός ξέρει – να συνεχίσει να στηρίζει την κακή διοίκηση του Χρήστου Μέτιου και να δημιουργήσει έναν εμφύλιο στην περιοχή που μόνος χαμένος θα είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας”.

Πως τό ‘λεγε ο…”ατσίδας”, μεγάλος Ντίνος Ηλιόπουλος…; “Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…είμαστε…”.