Ο κ. Σταμάτης Σακελλίων.

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με το κλείσιμο του Mega Channel, κατέθεσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Σακελλίων.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Μερικές καθαρές κουβέντες για το MEGA:

1) Το κανάλι το έκλεισαν οι μέτοχοί του.
2) Η ΝΔ ζητά το κράτος να σώσει μια ιδιωτική εταιρεία που οι μέτοχοί της αρνούνται να το πράξουν.
3) Η ΝΔ δεν έκανε αυτό που ζητά τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην παλιά “Ελευθεροτυπία” – 900 οικογένειες στον δρόμο.
4) Οι εργαζόμενοι του καναλιού δεν έδειξαν καμία αλληλεγγύη όταν έκλεισε η “Ελευθεροτυπία” ή όταν έπεσε το “μαύρο” στην ΕΡΤ.
5) Το να ταυτίζεις το “μαύρο” στην ΕΡΤ, που ήταν πολιτική πράξη, με το κλείσιμο από τους μετόχους μιας ιδιωτικής εταιρείας, είναι τουλάχιστον κρετινισμός.
6) Το να λες, Σοφία Βούλτεψη, ότι με τα 30 εκατομμύρια δεν σώζεται η χώρα, απλώς ζητάς το τζάμπα για τους καναλάρχες φίλους σας.
7) Το να τα “ρίχνουν” οι εργαζόμενοι στην κυβέρνηση, και να βγάζουν φόρα-παρτίδα τις γνωστές φιγούρες, είναι απώλεια ταξικής συνείδησης και κακή αισθητική.
8) Το μόνο που έχει να κάνει η κυβέρνηση, είναι βάσει των νόμων να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους και τις αποζημιώσεις τους. Τίποτε άλλο.
9) Τελευταίο αλλά όχι έσχατο. Δείγμα ωριμότητας ενός κινήματος είναι και η αυτοκριτική. Σε όλα τα μνημονιακά χρόνια οι εργαζόμενοι στο κανάλι δεν αντέδρασαν ποτέ όσον αφορά τη χυδαία προπαγάνδα που μας σέρβιραν εναντίον όλων των άλλων εργαζομένων οι αστέρες του. Δυστυχώς ούτε και τώρα δείχνουν να το καταλαβαίνουν.
10) Όχι άλλα “δάκρυα” για ένα κανάλι που έγινε συνώνυμο της προπαγάνδας, των μνημονίων, του κρυψίματος των ειδήσεων που χαλούσαν τη μνημονιακή σούπα. Εντάξει Μαρία Σπυράκη;”.