– Από τον Ελληνοϊταλικό Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας, και τον Πανελλήνιο Ελληνοϊταλικό Σύλλογο Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων.

– Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε: Νάπολη, Πομπηία, Κάπρι, Αμάλφι, Σορρέντο, Σαλέρνο, Λέτσε, Ματέρα, Τάραντα, Γκαλατίνα, Καλλίπολη, Οτράντο, Αλμέρο Μπέλλο, και τα ελληνόφωνα χωριά.

Μια ενδιαφέρουσα και σπάνια εκδρομή θα πραγματοποιήσει ο Ελληνοϊταλικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοϊταλικό Σύλλογο Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων, από 13 έως 22 Νοεμβρίου στη Νότιο Ιταλία.

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΠΡΙΣυγκεκριμένα, πρόκειται για δεκαήμερη εκδρομή που περιλαμβάνει επισκέψεις και διανυκτερεύσεις σε πολύ γνωστά ιταλικά θέρετρα, σε σημαντικές πόλεις και αρχαιότητες που δύσκολα επισκέπτεται κάποιος.

Οι περιοχές του Αμάλφι, του Σορριέντο, το νησί του Κάπρι, αποτελούν από τους σπάνιους ταξιδιωτικούς προορισμούς, και η εμπειρία των μελών του Ελληνοϊταλικού Συνδέσμου εγγυάται μια αξέχαστη εκδρομή.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην επίσκεψη και επαφή με τους ελληνόφωνους της Νοτίου Ιταλίας, που αποτελούν απογόνους των τότε εποίκων, που ακόμη και σήμερα συνδέονται με ρίζες βαθιές από το παρελθόν με την Ελλάδα του σήμερα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά: Νάπολη, Πομπηία, Κάπρι, Αμάλφι, Σορρέντο, Σαλέρνο, Λέτσε, Ματέρα, Τάραντα, Γκαλατίνα, Καλλίπολη, Οτράντο, Αλμέρο Μπέλλο, και τα ελληνόφωνα χωριά.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Συνεργασίας, στα τηλέφωνα 2441075440-2441042896, και στο e-mail: nke@otenet.gr