Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας έσωσαν την κοπέλα!

Ένα ακόμη νεαρό άτομο επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του στην οικοδομή του κέντρου της Ξάνθης, όπου έχουν σημειωθεί δύο αυτοκτονίες.

Πρόκειται για την οικοδομή του εμπορικού κέντρου της οδού Δαγκλή και Τσιμισκή, αλλά αυτή τη φορά το περιστατικό είχε αίσια κατάληξη.

vvcΜια κοπέλα 21 ετών λίγο πριν τις 8 μ.μ. της Δευτέρας ανέβηκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου που βλέπει στην οδό Δαγκλή και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στη θέα της, άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα προσπάθησαν να την μεταπείσουν ενώ η νεαρή επιχείρησε να τους μιλήσει για προσωπικό της πρόβλημα και μετά από λίγο πέρασε στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού, απειλώντας να μη την πλησιάσουν.

Σε ελάχιστα λεπτά, δύο αστυνομικοί με πολιτικά, εκτός υπηρεσίας, βρέθηκαν στο σημείο, ανέβηκαν στο μπαλκόνι και την ώρα που την απασχολούσαν οι περίοικοι, βρήκαν την ευκαιρία να την ακινητοποιήσουν και την σώσουν!

vvnΆμεσα έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρο, που είχε ειδοποιηθεί. Οι άνθρωποι της Αστυνομίας επιχείρησαν να καθησυχάσουν την κοπέλα που ήταν εμφανώς ταραγμένη και, εν συνεχεία, την μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να τύχει της αναγκαίας ψυχολογικής βοήθειας και να μιλήσει για το πρόβλημα που την απασχολεί.

Πηγή: Xanthi2.gr